Assessoria a Barcelona

assessoria Barcelona

A Prats & Jordà portem més de 30 anys prestant serveis d'assessoria a Barcelona tant a particulars com a empreses.

Els donem la benvinguda a PRATS & JORDÀ,

Som una assessoria a Barcelona que presta serveis de gestió i assessorament dirigits, tant a particulars, com a les petites i mitjanes empreses (PIMES).

El nostre equip de professionals té una experiència de més, de 30 anys, en resolucions i tramitacions de qualsevol tipus de gestió en matèria fiscal, comptable, econòmic-financer, jurídic...

Alhora tenim la col•laboració d'assessors laborals, enginyers, arquitectes, assessors de borsa, advocats, enginyers informàtics, ... que ens permet oferir una assistència integral i personalitzada pel nostre servei d'Assessoria a pimes, petits empresaris i particulars, servei en el que estem ampliament especialitzats.

Si desitja sol•licitar informació sobre els nostres serveis, contacti amb nosaltres o vingui a visitar-nos, prèvia cita, a la nostra assessoria a Barcelona. A PRATS & JORDÀ escoltarem la seva petició amb atenció i li oferirem l'ajuda que millor cobreixi les necessitats de la seva economia familiar i/o empresarial.

PRATS & JORDÀ
Assessoria a Barcelona

 

Garantim el futur, tenint cura del present

 

Qui Som

Som una assessoria a Barcelona, amb més de 30 anys d'experència proporcionant serveis d'assessoria per particulars i empreses a l'àmbit fiscal, comptable, jurídic, financer... Estem especialitzats en serveis d'assessoria per a pimes.

+ info

 

Prats & Jordà

  Travessera de Gràcia, 17-21 4rt 1ª,
Barcelona, 08021, (Barcelona)

  93 201 45 33

Newsletter

Condicions legals

Condicions legals