Assessors financers a Barcelona

assessors Barcelona financers

Fem que els seus diners obtinguin la rendibilitat més gran gràcies a la professionalitat del nostre equip d'assessors financers a Barcelona

A Prats & Jordàtenim un servei per assessoria financera on el proporcionem la informació que necessiti sobre fons, dipòsits, anàlisi econòmica-financer, anàlisi d'inversió, tot això orientat tant pel client minorista o institucional.

Garantim un servei de qualitat, analitzant totes les circumstàncies de la seva empresa de forma global i personalitzada. Portem a terme un estudi profund de la situació actual i elaborem un pla d'actuació, potenciant els punts forts del seu negoci i reforçant els febles. Tot això, amb l'objectiu de prendre unes decisions racionals orientades a l'assoliment dels objectius de la seva empresa o pime.

El nostre equip de assessors financers a Barcelona l´ofereix total transparència i sofisticació, per totes les gestions, gràcies a l'ocupació de les eines més eficaces per assessoria financera.

Aquests són alguns dels serveis en assessoria financera que proporcionem a Prats & Jordà, assessors financers a Barcelona:

  • Elaboració de plans d'empresa
  • Valoració de la seva empresa pels nostres assessors
  • Informes econòmics - financers
  • Anàlisi d'Inversions
  • Anàlisi dels seus Balanços i Comptes
  • Assessorament fiscal - financer
  • Auditories d'empresa

 

Qui Som

Som una assessoria a Barcelona, amb més de 30 anys d'experència proporcionant serveis d'assessoria per particulars i empreses a l'àmbit fiscal, comptable, jurídic, financer... Estem especialitzats en serveis d'assessoria per a pimes.

+ info

 

Prats & Jordà

  Travessera de Gràcia, 17-21 4rt 1ª,
Barcelona, 08021, (Barcelona)

  93 201 45 33

Newsletter

Condicions legals

Condicions legals